Τα νέα μας:

Συμμετοχή στο WBF

greece  Μαζί με τους καλούς συναδέλφους από όλη την Ελλάδα συμμετείχαμε στο WBF που διοργανώθηκε σην Ν. Γαλλία από την Royal Canin.

Νέος Doppler - 'Εγχρωμος Υπέρηχος

mindray   

Τώρα με τον καινούριο μας έγχρωμο υπέρηχο doppler, μπορούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη διάγνωση στα ζώα με καρδιολογικά προβλήματα.

Η υπερηχολογική καρδιολογική εξέταση με doppler είναι πολύ σημαντική τόσο στα κουτάβια των μεγαλόσωμων φυλών (Boxer, Doberman, Dogue de Bordeaux κτλ.) γιατί εμφανίζουν συγγενή καρδιολογικά νοσήματα (π.χ. υπαορτική στένωση κτλ.) όσο και σε όλα τα ζώα μεγάλης ηλικίας (ιδιαίτερα μετά τον όγδοο χρόνο) για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων της καρδιάς (εκφυλιστική βαλβιδοπάθεια, διατατική μυοκαρδιοπάθεια, περικαρδιακή συλλογή κτλ.)

3ο Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

3rd forum banner

Το 3ο Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς έγινε στην Αθήνα στις 10-12 Φεβρουαρίου 2012 στο ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο). Τα κύρια θέματα του αφορούσαν τη Δερματολογία, Ορθοπαιδική, Γαστρεντερολογία, Απεικονιστική, Λοιμώδη Νοσήματα και τέλος τη Συμπεριφορά των Ζώων Συντροφιάς.

Στη διάρκεια του 3ου Forum οργανώθηκε ένα πρακτικό σεμινάριο Ορθοπαιδικής με θέμα τη Χειρουργική των Πλατέων Οστών στο οποίο και συμμετείχαμε.

 

Καιρός για βόλτα με το ποδήλατο!

volta me podilato

Αναβάθμιση monitor

monitor  Αναβαθμίσαμε το monitor της αναισθησίας προσθέτοντας αισθητήρα για την μέτρηση του CO2 στα εκπεόμενα αέρια. Μαζί με την οξυμετρία ο έλεγχος της οξυγόνωσης του ζώου είναι ακριβής και η αναισθησία πιό ασφαλής. 

Νέος αιματολογικός αναλυτής!

aimotologikos analitis  Ανανεώσαμε το αιματολογικό μας εργαστήριο με έναν νέο αναλυτή αίματος. Στην προσπάθειά μας για ακόμη πιο αξιόπιστα και με μεγαλύτερη ταχύτητα αποτελέσματα, αναβαθμίσαμε τον αναλυτή μας, με σκοπό, να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των μικρών μας φίλων και τις απαιτήσεις τις δικές σας.